Om oss

13-20 år? Bli en del av Radio RGRA!

Du lyssnar väl på Radio RGRA – Malmös ungdomsradio?

Visste du att du själv kan bli programledare, ljudtekniker, reporter eller skapa radioteater och musik som sänds ut via närradion och webbradio? Vi har ledare som visar hur du gör och ger tips och stöd, så du behöver inga förkunskaper!

Du är också välkommen att vara med i vår redaktion och spåna idéer och skapa inslag till våra radiosändningar eller hela radioprogram. Vår lokal finns i Rosengård på Von Rosensväg 38.

Tillsammans med redaktionen eller ett gäng kompisar kan du t ex göra  ett radioprogram om kärlek, intervjua politikerna i din stadsdel om varför de stänger fritidsgårdarna, eller varför inte beskriva hur det är att känna sig utanför genom att göra radioteater.

Du som rappar, sjunger eller spelar i band har chansen att få din musik spelad i Radio RGRA! Skicka in ett mejl till johanna@rgra.se med mp3-filer, och berätta lite om dig själv och skicka gärna med ett foto.

I kalendern här på hemsidan ser du vilka dagar och tider vi sänder på frekvensen 89,2 och via webbradio här på hemsidan, och du kan se vilka aktiviteter vi erbjuder olika kvällar.

Håll koll på vår kalender och artiklarna här på hemsidan så du vet vad som händer!

Radio RGRA och projektet Undersökande Radioteater finansierades under tre år av Allmänna Arvsfonden.

  • Facebook
  • MySpace
  • Twitter